Sztárok

Új párt keres Nacsa Olivér

Már nagyon vágyik egy új szerelemre a válófélben lévő humorista, aki a jelek szerint az Operett sztárjára hajt. Dancs Annamari és Nacsa Olivér nem tagadja, alakul köztük valami.

Nacsa Olivér már nyitott egy új kapcsolatra – írja a Blikk. A humoristát – aki mostanában egy operettgála producereként dolgozik – a minap az Operett sztárjával, Dancs Annamarival kapták lencsevégre. Nacsa – aki az elmúlt időszakban 18 kilót adott le – nem tagadja, találkozgat a színésznő-énekesnővel, akinek testvére már szervezett is nekik fellépéseket Erdélyben. „Jóban vagyunk, és nem lennék igazi férfi, ha nem venném észre, hogy Annamari egy igazán vonzó, kedves, tehetséges nő. Sok a közös témánk (…), de egyelőre ennél többet nem mondanék” – nyilatkozta röviden Nacsa. Az énekesnő is csak szűkszavúan válaszolt a kettőjük kapcsolatát firtató kérdésre: „Egy ideje ismerjük egymást, voltunk együtt fellépni is, és nagyon szimpatikusnak találom.”

Még el sem vált, de máris csajozik Nacsa Olivér

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top