Sztárok

Megkéri az árát Keresztes Ildikó

Az X-Faktor felnyomta az énekesnő árfolyamát, amit azóta is tart. A tehetségkutató egykori mentora az egyik legdrágábban énekes Magyarországon, még az X-Faktorban befutott énekesek sem tudják lekörözni a gázsiját.

Keresztes Ildikó gázsija messze magasabb, mint azoké a fiataloké, akik az X-Faktorban váltak sztárokká, vagy ő bírálta el őket – írja a Blikk. A legkeresettebb fiatalok (Takács Nikolas, Janicsák Veca, Kocsis Tibor vagy Muri Enikő) sem kapnak annyit, amennyit az évtizedek óta a pályán lévő énekes-színésznő. Ildikó egy 40 perces előadásért 240 ezer forintot kér el; 40-50 ezer forinttal többet, mint az X-Faktor sztárjai, akiket egykor ő bírált el – állítja a lap. Az egykori mentor – akinek a gázsija még akkor ugrott meg, amikor először volt ítész a műsorban – évek óta tartja az árfolyamát. Az énekesnő – aki három év után kiszállt az X-Faktorból – nem csak a 40 perces miniturnékkal járja az országot, a Keresztes Banddel komoly, 90 perces élő zenekaros koncerteket is ad. Ezért alkalmanként 680 ezer forintot kér, és erre is van kereslet.

Megkéri az árát Keresztes Ildikó

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top