Sztárok

Ezért költözik családjával együtt Amerikába a magyar zenész

Három évre Miamiba költözik a magyar zenész és családja. De vajon miért döntöttek a változás mellett, és miből fognak élni?
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Edvin Marton és családja élete kissé felfordul a költözéssel, de közösen döntöttek  arról, hogy jó időre elhagyják az országot – írja a Blikk. „Egy három évre szóló szerződést kaptam, ami három lemezre és több videoklipre szól. Úgy éreztem, hogy élnem kell ezzel a lehetőséggel, mert mindig tud az ember fejlődni, ha profiktól tanul. Már elkezdődtek a klipforgatások, nemrég voltam Kínában, ahol a Nagy Falnál is forgattunk” – magyarázta a lapnak a zenész, aki szerint nem az ő gyermekei az egyetlenek, akik sokat utaznak. „Már ki is néztük az óvodát a gyerekeknek, akik itthon is amerikai oviba jártak, mert mindenképpen fontosnak tartom, hogy beszéljenek nyelveket… És az amerikai oviban egy magyar óvó néni is dolgozik, aki már nagyon várja a kicsiket.”

Ezért költözik családjával együtt Amerikába a magyar zenész

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top