Sztárok

Eltemették James Gandolfinit

Amerikai idő szerint csütörtökön délelőtt végső búcsút vettek James Gandolfini színésztől. A Maffiózók sorozat főszereplőjét családja és színésztársai búcsúztatták.

A Maffiózók sorozat szinte összes egykori szereplője megjelent a június 19-én szívrohamban elhunyt 51 éves színész búcsúztatóján. A gyászolók között volt a Gandolfini sorozatbeli feleségét alakító Edie Falco is.

Alec Baldwin várandós feleségével érkezett a Szent János-templomhoz. Steve Buscemi színész pedig a Gandolfini húgát alakító Aida Turturro színésznővel beszélgetett a búcsúztató előtt. A Fox értesülése szerint közel 1500 ülőhelyet állítottak fel a katedrálisban. További sajtóhírek szerint az HBO – amely a Maffiózók sorozatot gyártotta – külön stábbal forgat a temetésen, azonban a búcsúztatóról készült felvételeket csakis a családnak adják oda.

James Gandolfini két gyermek édesapja volt, 14 éves fia, Michael az első házasságából, míg 8 hónapos kislánya, Liliana a másodikból született.

fotó: Profimedia/People/Fox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top