Sztárok

Újra együtt Hujberék

Horvátországban romantikázott a házaspár, miközben válófélben vannak. A színész sokkal jobban érzi magát, hogy megszabadult a társadalmi elvárásoktól; betekintést is adott arról, hogyan működik a nyitott házasság.

Annak ellenére, hogy Hujber Ferenc és felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia házassága hamarosan véget ér papíron, minden időt együtt töltenek – írja a Blikk. A múlt héten közös gyermekükkel, Noellel fürdőztek a cserkeszőlői strandon, most pedig kettesben romantikáznak a horvát tengerparton. A színész úgy véli, számukra egyetlen dolog fontos, hogy a külső nyomás ne nehezedjen rájuk. „Szűnjenek meg az álszent társadalmi elvárások. Így nyugodtabban élhetünk” – jelentette ki Hujber. Mint a színész elmondta, a nyitott kapcsolat nem azt jelenti, hogy az ember vadássza a lehetőségeket, hanem ha jön valami, akkor nem zsigerből lezárja, hanem nyit és megéli. „Ennél nehezebb és ennél bátrabb dolog nincs a földön, hisz kockáztatod, hogy bármikor jöhet egy izgalmasabb. Ehhez a másik olyan szintű szeretete, elfogadása és tisztelete kell, amire nagyon kevesen képesek. Ezért fújnak az emberek” – magyarázta életszemléletét a színész, aki a VIVA Cometen is együtt bulizott a nejével.

Újra együtt Hujberék

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top