Sztárok

Előre kitervelt mindent a balhézó szépségkirálynő-jelölt

Össztűz zúdult Kocsis Korinnára. A versenyzőtársai azt állítják, hogy terrorizálta őket a modell. A lázadó versenyző ellen indított per akár évekig is elhúzódhat.

Több döntős lány is azt állítja, hogy Kocsis Korinna tudatos stratégiával akarta kikészíteni azokat, akikről úgy gondolta, esélyesebbek nála A Szépségkirálynő versenyben. Mint a Blikk Sarka Katától, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjétől megtudta, a botrányt okozó modell több lánnyal is fellengzősen, lenézően viselkedett, egyedül vele voltak problémák a táborban, a szobatársát, Rákosi Annamáriát pedig kikészítette. A Miss World Hungary címet elnyerő Annamária szerint Korinna minden fondorlatos húzást bevetett, hogy lelkileg megtörje őt, többek között még az estélyi ruháját is el akarta venni tőle. „Korinna kicsinyes bosszút akart állni, mert nem ő nyert” – mondta Sarka Kata, aki szerződésszegés miatt pert indít a lány ellen. A per az ügyvédek szerint akár 3-4 évig is elhúzódhat.

A Bors úgy értesült, Korinna nem spontán tette tönkre a szombati gálát, hanem jogászokkal történt egyeztetés után. A modell pontosan tudta előre, hogy óriási botrány lesz a korona visszautasításából és abból, hogy csalással vádolja meg a műsorkészítőket. Felkészültségét az is bizonyítja, hogy most, a kialakult helyzetben cseppet sem tűnik idegesnek, sőt másokat is nyugalomra int.

Fotó: A Szépségkirálynő hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szépségkirálynő hivatalos Facebook-oldala

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top