Sztárok

Sarka Kata: “Kocsis Korinna süllyedjen el a sárga földig”

Sarka Kata még mindig nem tért magához a szépségkirálynő-választáson történt botrány óta. A Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójaként úgy érzi, Kocsis Korinna sárba tiporta az ő és kollégái munkáját.

„Kocsis Korinna és Vígh Diána is szégyelljék magukat és süllyedjenek el a sárga földig! Ennyi ember munkáját sárba tiporni aljas dolog. Tönkretette az elmúlt időszak kemény munkáját. Csalással megvádolni olyan embereket, akik már bizonyítottak, butaság és nagy bátorság kell hozzá. Soha nem mentünk bele ilyenbe, az én nevem erre a garancia. Pert indítunk ellenük és megnyert pénzt jótékonyságra fordítjuk” – kezdte feldúltan Sarka Kata, akit telefonon értünk el. A szépségkirálynő-választást szervező cég ügyvezető igazgatója még mindig zaklatott a szombati események miatt.

A közönségdíjat még átvette Sarka Katától
Kocsis a közönségdíjat még átvette Sarka Katától

„Korinna 2 éve készült a botrányra”

Kocsis Korinna a szépségkirálynő-választáson a közönségdíj mellett elnyerte a Miss Intercontinental címet is, ám erről lemondott Tímár Brigitta javára. Katát sokkolta és felháborította Korinna húzása, szerinte a közönségdíjas lány már évek óta készült a botrányra. „Azóta számtalanszor átgondoltam a történteket. Visszagondolva sok jele volt, hogy Korinna készül valamire, szerintem a korábbi kizárása óta tervezte, hogy egyszer botrányt csinál. (Korinna 2011-ben is szeretett volna elindulni a szépségkirálynő-választáson, ám mivel 2009-ben elnyerte a Miss Earth címet, kizárták a versenyből. Idén a Miss Earth cím licencét nem vásárolták meg, helyette a Miss Intercontinental címért szállhattak versenybe a lányok – a. szerk.) Már a válogatón gúnyosan megkérdezte Petitől, hogy idén is kizárjuk-e, ám az ő legnagyobb meglepetésére továbbjutott. A felkészítő táborban is volt vele probléma, de mindent igyekeztünk orvosolni. Aztán az élő adás előtt pár órával kitalálta, hogy nem vonul fel abban a ruhában, amit kiválasztottunk neki. Erre 1-2 lány közölte, hogy ha Korinnának lehet ruhacsere, ők is szeretnének másban vonulni. Ilyenre korábban még nem volt példa, de ezt is megoldottuk. Személyesen én és a stylist vittük el őket ruhacserére Benes Anitához. Mindenki elégedett volt, egyedül Korinna nem. 10 különböző ruhát hoztak ki neki, egyiket sem találta alkalmasnak. Elkeserítő és felháborító, hogy ezt az egészet kitervelte és készült rá” – mondta csalódottan Sarka, aki a jövőbeni versenyeken úgy tervezi, szakember segítségét kéri a lányok kiválasztásához.

A Miss Intercontinental címet azonban nem fogadta el
A Miss Intercontinental címet azonban nem fogadta el

Pszichiáter fogja felmérni a lányok alkalmasságát

„Nem tudnak veszíteni, se Korinna, se Dia, bár róla nem beszélek, mert közel se volt ahhoz, hogy királynő legyen. Korinna az egyik királynő lett volna, de azt gondolta, hogy ő a legszebb, ezért ez a cím nem kellett neki. 15 fős, ismert, elismert emberekből álló zsűri döntött a lányokról. Se Kárpáti Rebeka, se Rákosi Annamária nem rokona senkinek, senki érdeke nem volt, hogy ők nyerjenek. Számomra, ügyvezető igazgatóként is teljesen mindegy. A hozzáállás számít, hogy lehessen velük együtt dolgozni. Az, hogy ennyire primitív módon oldotta ezt meg, az egyszerűn felháborító és elkeserítő. Talán az ilyen eseteket úgy lehet kikerülni, ha pszichiáter segítségét kérjük a jövőben. Tartottunk egy sajtótájékoztatót, ahova Korinnát is meghívtuk, hogy a nyilvánosság előtt tisztázzuk a történteket, a vádjait. Persze nem jött el. Teljesen elvágta magát előttem emberileg” – véleményezte a botrányt okozó szépséget Sarka, akivel viszont az emberek egy része már kevésbé ilyen szigorú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top