Sztárok

Elhagyta az országot Győzike lánya

Visszatért az amerikai egyetemre Gáspár Evelin, akit apja diplomatának taníttat. Az egykori showman szerint lánya csak külföldön érvényesülhet, ezért azt szeretné, ha majd örökre elhagyná Magyarországot.

Gáspár Evelin ismét Miamiba repült. A 18 éves lány, az előző évhez hasonlóan idén is egy tengerentúli diplomataképző iskola előkészítő kurzusán tölti a nyarat – írja a Bors. „Az érettségi után diplomataképzésre szeretnék jelentkezni. Ezért napozás helyett a tanulást választom. Nekem most az a legfontosabb, hogy tökéletesítsem az angoltudásomat” – jelentette ki az egykori showman lánya, aki a VIVA Cometen egy kétmilliós ruhában bulizott. Apja szerint Evelin csak külföldön érvényesülhet, hiszen idehaza mindig csak „Győzike lányaként” fogják emlegetni. „Nem szeretném, hogy itt éljen Magyarországon, ennyi rossz és irigy ember között” – jegyezte meg az esküvőlázban égő showman, aki azt szeretné, ha lánya diplomataként külföldön dolgozna, és örökre elhagyná az országot.

Elhagyta az országot Győzike lánya

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top