Elhagyta az országot Győzike lánya

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Visszatért az amerikai egyetemre Gáspár Evelin, akit apja diplomatának taníttat. Az egykori showman szerint lánya csak külföldön érvényesülhet, ezért azt szeretné, ha majd örökre elhagyná Magyarországot.
2013. 06. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Gáspár Evelin ismét Miamiba repült. A 18 éves lány, az előző évhez hasonlóan idén is egy tengerentúli diplomataképző iskola előkészítő kurzusán tölti a nyarat – írja a Bors. „Az érettségi után diplomataképzésre szeretnék jelentkezni. Ezért napozás helyett a tanulást választom. Nekem most az a legfontosabb, hogy tökéletesítsem az angoltudásomat” – jelentette ki az egykori showman lánya, aki a VIVA Cometen egy kétmilliós ruhában bulizott. Apja szerint Evelin csak külföldön érvényesülhet, hiszen idehaza mindig csak „Győzike lányaként” fogják emlegetni. „Nem szeretném, hogy itt éljen Magyarországon, ennyi rossz és irigy ember között” – jegyezte meg az esküvőlázban égő showman, aki azt szeretné, ha lánya diplomataként külföldön dolgozna, és örökre elhagyná az országot.

Elhagyta az országot Győzike lánya

 

Kövess minket a Twitteren is!

Olvass tovább

Hozzászólások

agnes59 2013-06-26 17:49

Sosem érdekelt sosem foglalkoztam ezzel az elme beteg Gáspár családdal,de ez tulzás.20millios adócsalás meguszta egy kis ejnye-bejnyével és egy kis felfüggesztettel.Én mennyit kapnék érte.Nem értem állitolag szegények mint a templom egere,azt nyilatkozták Bea asszony takarit,keményen dolgozik,hol?otthon.Azt se tudja mi az a munka.Evelynnek 2millios báli ruha.Maimi egyetem,diplomata képző ilyen nincs is.Érettségi nélkül,ez nem létezik.Beszélni viselkedni nem tud.De ha van ilyen mondjátok meg hol van,mert az én gyerekeimnek,érettségije van angolul németül beszélnek.Viselkedni is tudnak.Szivesen elküldeném én is őket hátha nekünk is sikerül.Bár mi nem vagyunk Gáspár család.Jó lenne ha az egész banda elhuzna a lány után,aztán együtt a család.

aladar214 2013-06-25 01:41

Végre!!!!!! 1gyel kevesebb !!!! Mehetne az összes !!! Vikivel együtt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apafej 2013-06-25 01:29

hát akkor nagyon sok szeretettel küldöm az EGÉSZ Gáspár famíliának, meg az egész rokonságnak:

 

 http://www.youtube.com/watch?v=RW65T5SjFe A

 

 

a sohaviszontnemlátásra

Királysirály 2013-06-25 00:40

Mesélj!

És mire vitted vele???

Királysirály 2013-06-25 00:37

Edit873-mal egyet értek: Tökéletes meglátás pontos felsorolás:
A zevelinke "diplomataképzője" egy vécés néni képzővel hasonló szintű. Főként így, MINDEN ALAP NÉLKÜL!!!
Ez angolul, meg egyetem???
Magyarul se, meg még az érettségiig se!!!

wayne 2013-06-24 23:22

edit873-nak üzenem.

Én érettségi nélkül Ausztriában 2 Egyetemen tanultam !!! Nah ehhez varrjál gombot.

Ria4545 2013-06-24 21:25

Edit873-nak teljesen igaza van... makulátlan, feddhetetlen családból származó emberek tölthetnek csak be bizonyos beosztásokat. Evelinkét még utcai járőrnek sem vennék fel, hisz ÉRETTSÉGIJE SINCS! Egy buta, műveletlen, viselkedni nem tudó lány. Nagyon rontja a renoméját, hogy egyszerűen nem tiltja meg az ADÓCSALÁSRÓL ELHÍRESÜLT apjának, hogy ne hazudozzon róla. Sohsem felejtem el, mikor egy interjúban megkérdezték Gáspár Győzőt,hogy miért nyilatkozik sokszor olyanokat, ami nem fedi a valóságot... mire Győzike, a SZEMÉTLÁDA!!!, kajánul vigyorogva mondta: JÓKAT TUDOK NEVETNI AZON, MILYEN BUTÁK AZ EMBEREK, MINDENT ELHISZNEK !!!!!!! Találkoznék vele személyesen, biztos szemközt köpném, és röhögnék rajta. Most is ezt csinálja, valóban Evelint használja fel, hogy "szerepelhessen", "villoghasson", a buta, műveletlen SENKI ADÓCSALÓ!!!