Sztárok

Megosztja a nézőket a koronát visszautasító szépségkirálynő lépése

Nagy felzúdulást okozott a tegnapi Szépségkirálynő végkifejlete. Így reagálnak a nézők...

A Szépségkirálynő című műsor váratlan és megdöbbentő fordulatot vett, amikor Kocsis Korinna élő adásban visszautasította a koronát, mely a Miss Intercontinental címmel járt, és amely azóta mégis gazdára talált. Közösségi oldalán levelet írt a történtekről, az esemény pedig nagy visszhangot váltott ki.
Körülnéztünk, mit szólnak a nézők a történtekhez, már csak azért is, mert éppen az ő szavazataik alapján nyerte el Korinna a közönségdíjat a műsorban. Igaz, azt a címet megköszönte és el is fogadta.

„Le a kalappal és a koronával! Hatalmas vagy”, „Gratulálok, ez igen nemes döntés volt!” – írják, akik szimpatizálnak a váratlan lépéssel.
Sokakat viszont elgondolkodtatott, mi lehet vajon a háttérben. „Érdekes dolgok történhetnek a háttérben, ha már a verseny előtt megírtad ezt az üzenetet” – írja valaki. „Eléggé elszomorított a vége. Ismét kiábrándultam a »szépségversenyesdiből«” – hangzott el a meglepettek táborából.
Mások pedig inkább felháborodásuknak adnak hangot. „Mindenki tudja, h az egész bunda, mióta a világ világ, azóta minden szépségverseny bunda! Mivel másodjára indultál, ezt nagyon jól tudtad! Minek tetted tönkre 150 ember munkáját?” – kérdezi valaki indulatosan. „Ha nem a koronáért jött, hanem azért, hogy másnak is esélyt adjon, minek ment el egyáltalán?! Egyértelmű, hogy aki jelentkezik, koronát akar… tehát ez a »másnak is esélyt adni blabla« egy baromság. Ha az a helyzet, hogy neki a Miss Intercontinental nem elég jó, mert ő a nem tudom, melyikért ment, csak sajnálni tudom és ez esetben mindig boldogtalan lesz” – hangzik el a hozzászólások között.
Erős vita folyik a két tábor között arról is, hogy ez a döntés királynőhöz méltó volt-e, illetve hogy Sarka Kata vajon azért adta-e át rezzenéstelenül és gyorsan a közönségdíjat, mert sejthető volt, hogy mi fog történni majd.

Megosztja a nézőket a koronát visszautasító szépségkirálynő lépése

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top