Sztárok

Hajdú felkarolta a pofozó villamosvezetőt

Hajdú Péter felkarolta a pofozó villamosvezetőt, ezért úgy döntött, munkát kerít neki.

Meglepő lépést tett Hajdú Péter: úgy döntött, segít munkát találni annak a villamosvezetőnek, aki néhány nappal ezelőtt leszállt a járművéről és pofon vágott egy kis híján a villamos elé lépő nőt. Az ügy nem csak a pofozás miatt kavart nagy port, hanem mert a nő ráadásul terhes volt. A villamosvezetőt azóta kirúgták állásából, Hajdú Péter azonban úgy véli, egy fegyelmivel is elintézhették volna a dolgot, írja a Bors.
„Nincs mentség arra, ha egy férfi nőt üt” – szögezte le Hajdú, de hozzátette, hogy figyelembe vehették volna: a férfi egyedül neveli gyermekét, így kaphatott volna az eset miatt fegyelmit is. „Ismeretségi körömből és a rádióműsor felé is jelentkeztek már néhányan, hogy foglalkoztatnák őt, persze nem látatlanban. Ezért hétfőn találkozunk vele, hogy beszéljünk a részletekről” – mondta el a műsorvezető, aki úgy döntött, segít munkát találni a volt villamosvezetőnek.

Hajdú felkarolta a pofozó villamosvezetőt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top