Sztárok

Dundika fél, hogy Majka gyorsan ejti teherbe

Újra babáznának Majkáék, de Dundika inkább nyár végén vágna bele a tervezésbe, mert fél, hogy túl gyorsan teherbe esik.

Dundika és Majka tervezi, hogy újabb baba érkezzen a házhoz, és Mariánnak kistestvére legyen, de Dundika szeretné még a nyarat a kisfiával tölteni.
„Amikor Marián megszületett, Peti már rögtön akarta volna a második porontyot. Én azonban tudom, mivel jár a terhesség és a szülés, ezért megálljt parancsoltam neki” – mondta Dundika a Blikknek, és azt is elmesélte, nem viselte túl jól első terhességét. „Nagyon rosszul voltam, állandóan kerülgetett a hányinger, és egész nap csak feküdtem. Aztán a negyedik hónaptól kezdve megszűnt a rosszullét. Aztán persze jött a nyolcadik és a kilencedik is, akkor meg azt kívántam, hogy valaki szedje ki, de gyorsan belőlem azt a gyereket” – emlékezett vissza.
Dundika elmondta, mindenképpen várni szeretne szeptemberig, mert a nyarat még kisfiával akarja tölteni. Úgy véli ugyanis, hogy abban a perctől, amikor belevágnak, szinte bármelyik pillanatban terhes lehet, hiszen Marián is első próbálkozásra jött össze.

Dundika fél, hogy Majka gyorsan ejti teherbe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top