Sztárok

D. Tóth Kriszta megrázó vallomása

D. Tóth Kriszta édesanyja elvesztéséről vallott és hozzá fűződő érzéseiről mesélt.

 D. Tóth Kriszta 15 éve vesztette el édesanyját, aki rákban hunyt el. Kriszta ekkor 22 éves, öccse pedig 16 éves volt. Mint mondja, nagyon összeköti őket életüknek ez a szakasza, anyukája emléke pedig folyamatosan jelen van életükben.
„Nem ismerek még egy olyan embert, mint ő volt. Minden és mindennek az ellentéte igaz volt rá. Elképesztően izgalmas, imádnivaló, nagyszívű, nagylelkű, de közben ellentmondásos, örök elégedetlen, aki mindig elvágyódik” – meséli édesanyjáról, aki már nem élhette meg lánya sikereit, bár ő is mindig reflektorfénybe vágyott. Kriszta elmondta, őrzi magában mindazt, amit anyukájától kapott, mert így tud tovább élni benne. Rendszeresen emlegetik a családi találkozások alkalmával az emlékeket, legutóbb öccse esküvőjén került sor erre. „Egy édesanya vagy édesapa hiánya mindig a sarkalatos élethelyzetekben érződik a legjobban. Nem kell ezeket a dolgokat meg nem történtté tenni, az a jó, ha beszélünk róla” – mondja a műsorvezető.

D. Tóth Kriszta megrázó vallomása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top