Sztárok

Hajdúnak is kell az Attraction

A brit sztármenedzserrel harcol a Frizbi műsorvezetője, ugyanis A Szépségkirálynő című műsor extra produkciójának szánja a magyar árnyékszínházat. A sztárcsapatot azonban szigorú szerződés köti.

Elesne a 400 millió forintos Las Vegas-i szerződéstől az Attraction, ha elvállalná a szombat esti fellépést A Szépségkirálynőben – írja a Blikk. A show producere, Hajdú Péter azért harcol, hogy extra produkcióként szerepeljen az árnyékszínház, ám erre egyre kevesebb az esély. A magyar csapat ugyanis nem teheti ezt meg a londoni menedzsment engedélye nélkül. Hajdú állítja, Szűcs Zoltán, az Attraction frontembere korábban megígérte neki a fellépést, ő pedig erre építette a show-t. „Én velük terveztem. Nagyon aggódom, mi lesz” – mondta a tévés, aki az utolsó percekig megtesz mindent azért, hogy a magyar közönség idehaza is láthassa a brit tehetségkutatót nyert csapatot. Szóban ugyan engedélyezték az Attraction számára a fellépést, ám Simon Cowell írásos engedélye egyelőre nem érkezett meg, a csapat pedig nem mer kockázatot vállalni. Amennyiben szombat reggelig befut az írásos jóváhagyás, akkor mindenképpen fellépnek A Szépségkirálynőben.

Hajdúnak is kell az Attraction

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top