Sztárok

Meglepő fordulat Hujberék kapcsolatában

Válás után is egy fedél alatt maradnak, és együtt nevelik a gyermeküket. Az sincs kizárva, hogy a színész felesége hisz az újrakezdésben.

Kisgyermekük miatt elválnak Hujberék, de továbbra is családként működik a napokban a VIVA Cometen még együtt bulizó házaspár, és kisfiúkat is együtt nevelik majd – írja a Bors. „El fogunk válni, de közös fedél alatt maradunk, és Noelt is közösen neveljük” – árulta el a színész felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia. Sokak szerint az asszony mindennapjai igazi pokollá válhatnak, ha továbbra is aktív részese marad szabadelvű férje életének. A bulvárlap által megkérdezett szexuálpszichológus szerint a feleség annyira szereti a férjét, hogy abban reménykedik, így visszakaphatja őt. A szakember úgy véli, Cynthia valószínűleg már nem nőként, hanem édesanyaként gondolkodik, s a legjobbat próbálja biztosítani a fiának, ezért még a legrosszabbat is vállalja.

Meglepő fordulat Hujberék kapcsolatában

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top