Sztárok

20 dolog, amit még nem írtak meg Kim Kardashianról

Ki is igazából Kim Kardashian? A nagybetűs celeb, aki attól lett világhírű – egész pereputtyával karöltve –, hogy csináltak egy valóságshow-t. Ha már úgy alakult, hogy kénytelenek vagyunk naponta foglalkozni Amerika kedvenc celebjével, összeszedtünk 20 érdekességet róla.

1. Kim Kardashian örmény származású, de anyai ágon német és ír felmenők is szerepelnek a családfájában.

20 dolog, amit még nem írtak meg Kim Kardashianról

2. Kimnek jó néhány testvére van. Két vér szerinti nővérén és egy vér szerinti bátyján kívül két féltestvérével és négy mostohatestvérével ülik körbe a családi ebédlőasztalt.

3. Rengeteg támadás éri – főleg amióta terhes – a túlsúlya miatt. Kim azonban sosem a vékony lányok csoportját erősítette, már gyerekként is igazi kis vasgyúró volt testvérei mellett.

4. A celeb, aki abból él, hogy ő Kim Kardashian, középiskolában még igazi munkára is vállalkozott. Na, nem egy diákmunkaközpont küldte ki, hogy szórólapot osztogasson a metrófeljárónál, hanem ügyvéd édesapja zenei cégénél, a Music Tunesnál dolgozott.

5. A tini Kim, aki gyerekként Michael Jackson unokaöccsével, JT Jacksonnal járt, 14. születésnapi buliját Jacko híressé vált neverlandi birtokán tarthatta.

6. Kardashiannak, aki hamarosan hozzámegy első gyermeke apjához, Kanye Westhez, nem ez lesz az első házassága. Sőt, nem is a második! 2000-ben 19 évesen hozzáment Damon Thomas zenei producerhez, akitől 2004-ben el is vált. 

Kim Kris Humphries-zal
 Kris Humphries-zal

7. Második házassága a kosárlabdázó Kris Humphries-zal mindössze 72 napig tartott. A kenyértörést követően a lapok azt állították, hogy a sportoló meleg. Ezek után az összetört szívű férj nyilvánosságra hozta otthon készített szexvideójukat.

8. Jennifer Lopezt tartja stílus ikonjának. Korábban több televíziós műsor és fotózás stylistjaként dolgozott, sőt Cindy Crawfordot és Nicole Richie-t is öltöztette már fel egy-egy eseményre.

9. Robin Williams hülyét csinált belőle, miután egy gálán virágos ruhában jelent meg, amiben úgy nézett ki, mint a színész a Mrs. Doubtfire című filmjében. „Szerintem nekem jobban állt!” – írta kommentben a fotóhoz Williams.

10. Míg őt a színész, addig pasiját maga az amerikai elnök vette a szájára. „Szeretem Kanyet. Ő egy rendes ember Chicagóból. Nagyon tehetséges. Egy barom, de tehetséges” – nyilatkozta Barack Obama Kanye Westről.

11. Mielőtt felvesz egy ékszert, rálehel, mert nem szereti, ha hidegen ér a bőréhez.

12. Ha választania kellene, George Cloney-val ragadna egy lakatlan szigeten.

13. Hisz a túlvilágban. Oprah Winfrey show-jában mesélt arról, hogy érzi halott édesapja jelenlétét és rendszeresen beszélget is vele.

14. Szerepelt a Fall out boy egyik klipjében, sőt ő maga is forgatott egy klipet, ami azonban  megbukott, ezért az énekléssel sem próbálkozott tovább.

Kanye West akcióban
Kanye West akcióban

15. Nincs jó hatással vőlegényére. Kanye West lassan több autót tört össze, több táblát fejelt le és több paparazzit vert meg, mint ahány koncertet ad egy hónapban. Ráadásul egyszer még koncert közben is pofára esett.

16. Saját vérével szépül, amit büszkén reklámoz is közösségi oldalain.

17. 2009-ben kiadott egy fitnesz-DVD-t, Péntekre férj bele a farmerodba címmel. Jelenleg öt (!) személyi edző próbálja formában tartani, több-kevesebb sikerrel.

Madame Tussaud viaszmúzeumában
Madame Tussaud viaszmúzeumában

18. Mindig is vágyott egy ikertestvérre, ezért külön örömmel fogadta, hogy bekerült Madame Tussaud New York-i viaszmúzeumába. A viasziker jobb lett, mint az eredeti.

19. Nem vérverejtékes munkával keresi a pénzt. 10 000 dollárt kap azért, ha közzéteszi valamelyik közösségi oldalán egy márka vagy szervezet nevét.

20. Kim leghőbb vágya, hogy csillagot kapjon a hollywoodi Hírességek sétányán. Hogy mivel szeretné ezt elérni, azt azonban még ő maga sem döntötte el.

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top