Sztárok

Feloszlatta exzenésze a Republicot

Meglepő lépésre szánta el magát Tóth Zoltán. A zenekar egykori oszlopos tagjának döntését Boros Csaba, az együttes gitárosa sem érti.

„Természetes jogommal élve a REPUBLIC együttest visszamenőleges hatállyal, 2013. március 11-ével megszüntetem, egyben védelem alá helyezem. Semmilyen később alakult formáció nem tekinthető sem természetes folytatásának, sem szellemi örökösének. A REPUBLIC szó közvetlen vagy bármiféle trükkös használata nem megengedett működő zenekarok neveként!” – írta közösségi oldalán Tóth Zoltán, a Republic egykori oszlopos tagja, aki korábban dalt is írt Cipőről. Mint a Blikk írja, az együttes gitárosa, Boros Csaba értetlenségének adott hangot exzenésztársa kijelentése nyomán. „Nem értem, most mi történik. Tóth Zoltán május 30-án a Universal kiadóban járt, ahol hivatalosan is aláírta azt a papírt, amelyben leszögezi, hogy kilép a Republic együttesből. Egyúttal kötelezte magát arra, hogy amennyiben a jövőben a kiadó engedélye nélkül a Republic zenekarról nyilatkozik, akkor vállalja, hogy az azzal okozott kárért felel” – magyarázta Boros, aki az új formációban, a Republic 67-ben zenél.

Feloszlatta exzenésze a Republicot

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top