Sztárok

Vele nyaral Liptai

Kislánya, Panka kérését teljesítette a műsorvezető, aki már alig várja, hogy több hétre eltűnjön, és kipihenje magát. Az ősz ugyanis még húzósabb lesz a TV2 sztárja számára.

Liptai Claudia együtt nyaral kislányával és Gesztesi Károllyal – írja a Blikk. A szexbotrányba kevert műsorvezető azonban állítja, szó sincs arról, hogy újra fellobbant volna közöttük a szerelem, csupán azt szeretné, hogy Panka jól érezze magát a nyáron. „Hármasban is elmegyünk valamerre, de ez nem azért van, mert mi együtt élünk. Panka nagyon szeret az édesapjával és velem is lenni, és mi is jóban vagyunk Karcsival, mindkettőnknek a gyerek az első” – magyarázta a TV2 sztárja. Mint mondja, kislánya – aki színpadra állt A Nagy Duettben – ősszel iskolás lesz, ezért úgy döntött, hogy az egész nyarat vele tölti, szeretné ugyanis kielégíteni Panka nyaralási vágyát. „Egy hetet szeretnénk külföldön lenni, de itthon is ellátogatunk majd csodás helyekre” – árulta el a tévés, aki őszre többre újdonsággal is készül. „Ki fog hullani a hajam, annyit dolgozom majd. Vannak tévés felkérések, színház és készülünk a női klubommal is, ami nagy meglepetés lesz” – osztotta meg a terveit.

Vele nyaral Liptai

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top