Sztárok

Megalázták a Neotont, beszólt Végvári

Egy hétvégi fellépésen hozták kellemetlen helyzetbe a zenekart, Végvári Ádám ezért még az őket követő énekest is leszólta.

Megalázták a Neotont, beszólt VégváriKözösségi oldalán akadt ki Végvári Ádám, a Neoton Família oszlopos tagja, azok után, hogy egy hétvégi fellépésen előzenekarként kezelték őket a buli szervezői. A néhány éve MTV Iconná avatott legendás együttes ugyanis nem kapott színpadi megvilágítást, amit hatalmas tiszteletlenségként éltek meg, mondván, ezt csak a főzenekar előtt játszó bandákkal szokták megtenni. Végvári sértettségében még az utánuk játszó Ákost és zenekarát is leszólta. „Azt hiszem, soha nem voltak túlzott sztárallűrjeim. De ami ma történt a koncerten, ezt kikérem magamnak! Az utánunk következő produkció d.e. fölrakta a kacatjait az egész színpadra, így mi az »előtérbe« tudtunk beszerelni. De belementünk, ok. Elkezdtük a koncertet és egyetlen lámpát se gyújtottak föl. Persze mondhatnánk, sütött a nap, de a világítás fontos kelléke a színpadképnek. Be is szóltam a technikusoknak, hogy itt csak »nagy művészek« kapnak világítást? Sokkal durvábban akartam szólni, de a jólneveltségem visszafogott. Tudjátok az 1960-as években volt divat, hogy az először játszó bandának a fényt lehúzták! Végül is a koncert nagy sikerrel ért véget, kaptunk némi fényt, de várom a felelős bocsánatkérését. Ez így egy nagy taplóság volt!” – akadt ki Végvári, aki korábban Nagy Feróval is szócsatába keveredett.

 
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top