Sztárok

Megütött egy nőt a magyar énekes

Bírósági ítélet született Müller Péter Sziámi ügyében. Bűnösnek találták az énekest, akit azzal vádoltak, hogy négy éve megütött egy nőt. Müller állítja, nem történt semmi.

Testi sértés kísérlete miatt, nem jogerősen elítélték Müller Péter Sziámit – írja a Blikk. A Sziámi zenekar 61 éves énekese azért kapott 135 ezer forint pénzbüntetést, mert 4 évvel ezelőtt egy közkedvelt fővárosi klubban – a vád szerint – egy vitát követően úgy állon vágta egyik ismerősét, hogy a nőnek – aki egy írását szerette volna neki odaadni – letörtek a fogai, ráharapott a nyelvére és agyrázkódást kapott. Az ítélet szerint súlyosbító körülménynek számított, hogy a Sziget Kft. kreatív igazgatója a „nő sérelmére orvul, hátulról követte el” a bűncselekményt. Sziámi sem a nyomozás során, sem a tárgyaláson nem tett vallomást; ám azt végig határozottan tagadta, hogy megütötte a nőt. Sőt indítványozta, hogy vizsgálják meg az áldozat elmeállapotát. A bulvárlapnak egyikük sem akart nyilatkozni a történtekről.

Fotó: www.nefmi.gov.hu
Fotó: www.nefmi.gov.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top