nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabó Zsófi mutatott magából a legtöbbet a Comet-gálán – galéria

A díjátadók velejárója, hogy kiválasztásra kerülhetnének a legjobban és legrosszabbul öltözött hírességek. Ezúttal is volt számos melléfogás, villantás, de gyönyörű kreációkat is megcsodálhattunk, valamint az eddigi legdrágább ruhaköltemény is végigvonult a "vörös" szőnyegen.
Zoratti Adrienn
f Ajánlom
29 Fotó megtekintése

Ruhaparádé

Győzike a fekete szettjéhez motoroscsizmát húzott, ám persze nem hiányozhattak a csillogó kövek, még az ingzsebében díszelgő kamuzsebkendő is gyémántfénnyel csillogott. Megértjük: nem maradhatott észrevétlen Evelyn kétmillió forintot érő esélyije mellett...
Még több +
Elnézve Lakatos Márk indokolatlan szettjét, előbb asszociálnánk egy problémás elmeállapotú fiatalemberre, semmint az ország egyik leghíresebb stylistjára.
Még több +
Tolvai Renáta után szabadon Szabó Zsófi is merész szettet választott az idei Cometre. Ez bizonyos szempontból tökéletes döntés volt, hisz ez a ruha egyszerre szexi és kislányos. Viszont a sorozatsztár sorozatedzései miatt megnövekedett térfogatú karjain már kevésbé mutat jól a nőies darab.
Még több +
SP sötét összeállításához helyesen választott világos cipőt: ezzel kicsit feldobta öltözékét. Kicsit.
Még több +
Majka, BLR és Curtis nem vitték túlzásba az öltözködést, a stílusokhoz illő lezser toalettben jelentek meg a díjátadón. A közönség nemcsak ezt, de a zenéjüket is értékelte. Ők lettek a SuperFan-díj nyertesei.
Még több +
Tavaly bevásárlókocsiban, idén kukában érkezett Fluor Tomi, akiről nem hiányozhatott az elmaradhatatlan baseballsapka.
Még több +
Bár Radics Gigi mindig nagyon elegáns, ez a választás szerintünk nem volt épp a legmegfelelőbb. Az egész testét elfedő ruha túlságosan öregíti a mindössze 16 esztendős énekesnőt.
Még több +
A Viva TV két műsorvezetője, Iszak Eszter és Sanyóca voltak az est házigazdái. Sanyóca összeállítását díjazzuk, ám Eszti dressze minket nem győzött meg. A haja viszont csillagos ötös.
Még több +
Janicsák Veca lába irigylésre méltó, ezért jól tette, hogy miniruhát választott. Ám a hófehér darab szabása derékban kicsit erősítette. Pedig érdemes lett volna kihangsúlyozni az alakját, hiszen az énekesnő rengeteget fogyott az elmúlt időszakban.
Még több +
Kivételesen egészen jól választott ruhát Kiszel Tünde, aki általában melléfogásaival hívja fel magára a figyelmet. Bár a hátán ezúttal is kificcent a melltartópánt, de legalább ismét egy vadiúj lovag oldalán sétált végig a fotósok kamerái előtt.
Még több +
Hien nem tud hibázni. Fiatal kora ellenére tökéletes stílusérzékkel választja ki a személyiségéhez illő ruhadarabokat. Az ideihez is gratulálunk!
Még több +
Palvin Barbara fekete uszályos estélyiében igazi végzet asszonyaként pózolt. Az áttetsző betétek pedig pont annyit mutattak, amennyi még a jó ízlés határain belül maradt. Ő az, aki biztosan tudja viselni az uszályt - szakmai ártalom.
Még több +
Egy korábbi partin tökéletesen összepasszoló ruhában jelent meg Dukai Regina és focista kedvese, Feczesin Róbert. Ezúttal a feketén kívül nem igazán sikerült harmonizálniuk az összeállításokat.
Még több +
A Sugarloaf a fekete-fehér mellett döntött. Dér Heni merész ruhája pedig éppen ott (és csak ott) takar, ahol arra szükség van.
Még több +
Dér Heni barátja, a szintén focista Vincze Gábor is befutott a Cometre. A zakó-farmer-sportcipő kombinációval neki ítéljük a Comet „Legjobban öltözött pasi” díját.
Még több +
A Jóban Rosszban című sorozatban hamarosan debütáló modell, Larion Zoé a személyiségéhez illő vad és szexi ruhát választott. Az alig valamit takaró fekete darabot nem győzték dicsérni a férfi vendégek.
Még több +
Első ránézésre visszafogott, szűzies kis ruhának tűnik Kováts Veráé. Ám rövidsége miatt pont olyan bolondos, mint viselője, aki barna kiegészítőivel tökéletesen passzol párja öltözékéhez.
Még több +
Az idei év szépségkirálynő-jelöltjei türkizkék-rózsaszín összeállításban érkeztek: mintha csak egy ovis csoport vonult volna fel. Középen a „főnökasszony”, Sarka Kata csak sárga fűzőjével tűnik ki a szépreményűek közül.
Még több +
ByeAlex ezúttal sem okozott meglepetést, legalábbis ami a ruhaválasztását illeti. Bokalengő szűk farmerben érkezett, és természetesen nem hiányozhatott a fekete keretes szemüveg, na meg a sapka, amiből most a nyári verzió mellett döntött. Tvrtko méltó vetélytársra akadt.
Még több +
Osvárt Andrea a finom elegancia tökéletes megtestesítője. A Comet-gálára is egy tőle megszokott nőies darabot választott. Lájk!
Még több +
Erdőhegyi Brigitta úgy döntött, ha már végre kisütött a nap, ő ennek megfelelő színű nyári ruhában bulizza végig az estét. Az már csak hab a tortán, hogy ő lett a kamuflázs-bajnok is ezen a parketten; tökéletesen belesimul a környezetbe.
Még több +
Bagi Iván nem követi az aktuális divatot, inkább a klasszikus stílust részesíti előnyben. Ő volt azon kevés férfiak egyike, aki sportcipő helyett elegáns lábbelit választott zakójához. Anyósok álma bármelyik vasárnapi ebéden.
Még több +
Brasch Bence szinte pont ugyanabban az összeállításban érkezett, mint Bagi Iván, csak ő öltönyéhez inkább sportcipőt húzott. No igen, az a néhány év különbség...
Még több +
A „legextrémebb pár” képzeletbeli díját ezúttal is Varga Viktornak és Cynthia Dictatornak szavaztuk meg. Cynthia ruhája teljesen átlátszó volt, így nem sokat bízott a fantáziára, míg a Csillag születikben feltűnt énekest lassan nem látni turbán nélkül. Legalább egyedi.
Még több +
Dj Dominik Punks not dead-es pólóját nem igazán értjük, ahogy Fésüs Nelly fekete-fehér kezeslábasa (?) is merész választás, de a színésznő szerencsére kifogástalan alakkal rendelkezik, így nem keltett senkiben visszatetszést a választása.
Még több +
Ki gondolná, hogy idén ünnepli ötvenedik születésnapját Keresztes Ildikó? Fiatal lányokat meghazudtoló alakja irigylésre méltó.
Még több +
Mádai Vivien fehér ruhája jó választásnak bizonyult, igazán elegánsan fest benne az MTVA-hoz igazolt műsorvezető.
Még több +
Akárcsak Hien, Nagy Adri is mindig tökéletesen választ ruhát. Ezúttal is fantasztikusan nézett ki ebben a törtfehér estélyiben, ami egyszerre elegáns és játékos.
Még több +
Pál Dénes a tőle megszokott eleganciával vett részt a díjátadón. A fekete öltöny mindig jó választás lesz a búgó hangú énekes számára. A napszemüveget ezúttal otthon hagyta - mindannyiunk örömére.
Még több +
Megosztás Facebookon