Sztárok

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja

Marenec Fruzsina Szlovákiában 150 km/órás sebességgel repült le a versenypályáról. A SportKlub műsorvezetője szerencsésen megúszta a autóbalesetet.

Balesetet szenvedett Marenec Fruzsina a Slovakia Ringen – írja a Blikk. A SportKlub 23 éves műsorvezetője – akinek tavaly ért véget a párkapcsolata – lehetőséget kapott arra, hogy megmutathassa tudását a Lotus Ladies Cupon, ám a versenypályán elvesztette az uralmát a 138 lóerős versenyautó felett. A kocsi végül a szalagkorlátnak csapódott, a tévés – aki korábban a Barátok közt Emmáját alakította – azonban szerencsésen megúszta a balesetet. „Miután a bokszutcában kiszálltam a kocsiból, és elvonultam a többiektől, belém hasított, hogy mi is történt. Akkor ijedtem meg igazán, és hosszú percekig zokogtam” – árulta el a mellplasztikai műtéten átesett fiatal televíziós. Mint mondja, a történtek nemhogy visszavetették, inkább előremozdították a fejlődését, és továbbra is magabiztosan ül majd be a volán mögé, hiszen megtapasztalta, mennyire masszív a jármű.

Autóbalesetet szenvedett Marenec Fruzsina

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top