Sztárok

Beszólt Majka: magán kívül az énekes

A rapper nem tudja túltenni magát azon, hogy a szakma nem ismeri el zenésztársaival elért sikereit.

A Majka-Curtis-BLR formáció volt az első magyar zenei trió, akik Belehalok című nótájukkal közel húszmilliós megtekintést értek el, ezzel hazai rekordot döntve a legnagyobb zenemegosztó portálon. Bár a rajongók a mai napig imádják a dalt, a szakma valamiért nem ismeri el a sikereiket – legalábbis így gondolja az ózdi rapper, aki közösségi oldalán akadt ki. Ismét.

Beszólt Majka

„Borzalmasan undorító, amit az irigység művel. A Belehalok nem kapott semmilyen szakmai díjat az idén úgy, hogy nincs olyan rekord, amit ne döntött volna meg! Holnap kerül kiosztásra a Comet-díj , de mivel mi abban a kategóriában vagyunk, amit a szakma díjaz, így nem sok az esélyünk!” – fogalmazta meg kritikáját Dundika vőlegénye, aki már a Viva Comet jelöltjeinek kihirdetésekor is beszólt a zenecsatornának. A ma esti díjátadón, ahol a trió siket gyerekekből álló kórussal lép színpadra, remélhetőleg megnyugszanak a kedélyek.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top