Sztárok

Az első szerelmes fotó Tóth Gabiékról

Hiába élnek több száz kilométer távolságra egymástól, úgy tűnik, a szerelmük kiállta az idő próbáját.

Az egyik képmegosztó oldalon tett közzé közös fotót kedvesével Tóth Gabi. A maximalista énekesnő, aki néhány nappal ezelőtt kiborult egy fellépésen, szerelmesen bújik Markó Robihoz, a Szombat esti láz című műsorban megismert táncoshoz. A fiatalokról már a műsor alatt felreppentek a pletykák, miszerint egy párt alkotnak, ám állításuk szerint csak a műsor után kezdtek el randevúzni.

Az első szerelmes fotó Tóth Gabiékról

„Közel érezzük egymást lelkileg, mert hasonlóak vagyunk. Ugyanolyan maximalista, mint én. Ő Rómában van, rengeteget dolgozik, ezért nem is tudjuk, mi lesz. Robi nagyon fontos az életemben, olyan embert ismertem meg a személyében, egy olyan lelki társat, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyok. Nem szeretném, ha azt a valamit, ami elindult, megszakítaná bármi. Ha tehetném, nem beszélnék róla, de ez a szakmámmal jár. Meglátjuk, mit hoz az idő” – nyilatkozta kapcsolatuk kezdetén Gabi a Fókuszban. Az idő pedig látszólag boldogságot hozott a párnak, amiről az első szerelmes fotó is tanúskodik.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top