Sztárok

Oda a csillogás? Kocsmában dolgozik a Barátok közt sztárja

Egy londoni kocsmában dolgozik Réti Barnabás, aki Erik szerepét alakította a szappanoperában. A sorozatsztár reméli, összejön számára a színészi karrier Angliában.

Réti Barnabás több mint egy éve hagyta el az országot, hogy szerencsét próbáljon külföldön. Bár Amerikába készült, a vízumigénylési nehézségek miatt végül Angliában kötött ki. A színész élete az egy év alatt teljesen megváltozott: amíg korábban tévésztár volt, most éppen egy londoni kocsmában dolgozik – írja a Blikk. „Amikor kijöttem, hogy új életet kezdjek Londonban, igencsak lejjebb kellett adnom az igényekből. Először 12 emberrel laktam együtt. (…) Idővel volt lehetőségem beköltözni London belvárosába, és most kollégákkal lakom a Piccadilly Circus mellett” – meséli a Barátok közt egykori Erikje, aki idővel felküzdötte magát a ranglétrán: így ma már a pub üzletvezető-helyetteseként dolgozik. Mint mondja, egy színésznek több lábon kell állni, ezért is kezdett el dolgozni egy kocsmában, viszont már volt lehetősége szerepelni angol reklámfilmekben, s ügynök segíti a nemzetközi karrierjének beindításában. Álma ugyanis a nemzetközi hírnév, amelyre szerinte Angliában több a lehetőség, mint odahaza.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top