Sztárok

Vastaps fogadta a hazaérkező Attractiont

Kitörő lelkesedés fogadta az Angliából hazaérkező Attractiont. A magyar látványszínház éjfél után landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, ahol a családtagok mellett a sajtó munkatársai várták a Britain's Got Talent című brit tehetségkutató győztes csapatát.

Nemcsak Angliában, itthon is sztároknak kijáró fogadtatásban részesült az Attraction táncos árnyékszínház. Szombat este nagy fölénnyel nyert a brit tehetségkutatóban a magyar tánccsoport, s ezzel történelmet írt, hiszen először fordult elő, hogy külföldi csapat álljon a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a világ egyik leghíresebb műsorában. Szűcs Zoltán, a táncszínház vezetője elárulta, már most számos meghívást kaptak a világ több pontjáról.

Vastaps fogadta a hazaérkező Attractiont

„Hogy meddig maradunk itthon és hogy mi lesz velünk ezután, még mi sem tudjuk. Kaptunk jó néhány meghívást a világ számos pontjáról, de hogy ezeknek mikor tudunk eleget tenni, nem tájékoztattak még a műsor készítői” – mondta a Hip-Hop Boyz egykori énekese, akit társaival együtt szigorú szerződés köt, ezért nyilatkozni is csak ezt az egy lehetőséget kapták. A táncosok számára az izgalmak ezzel nem értek véget, hiszen amellett, hogy fődíjként 250 ezer fonttal (87 millió forinttal) lettek gazdagabbak, az idei Királyi Varietén is felléphetnek, és így az uralkodócsalád más tagjai mellett többek között II. Erzsébet is tapsol majd nekik. „Egyelőre erre a fellépésre koncentrálunk, de a legújabb produkciónkat mindenképp a magyar közönségnek szeretnénk először megmutatni” – tette hozzá Zoli, aki csapatával együtt csak előre néz, és nem foglalkoznak az őket ért támadásokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top