Sztárok

Utcára került Keresztes Ildikó

Lemezcég nélkül maradt az énekesnő, a Sony Music Hungary kiadó ugyanis átalakul, és az új cég nem minden sztárt vesz át. Így többek között az X-Faktor eddigi mentorát is szélnek eresztette.

A Bors úgy értesült, megszűnik a Sony magyarországi lemezkiadója. A cég munkatársai új céget alapítanak, és a Sony piacképesnek tartott előadóit szerződtetik le. A legtöbb x-faktoros versenyző, így a tehetségkutató 2011-es győztesének, Kocsis Tibor lemezeinek kiadásával is a Sony foglalkozott eddig, most azonban szélnek eresztették az énekest. Wolf Kati azonban még időben elszerződött, így immár maga adja ki a dalait. A bulvárlap információi szerint azonban Keresztes Ildikó – aki több milliót veszít azzal, hogy kimarad az X-Faktorból – is szerződés nélkül maradt. Az énekesnő nem cáfolja a Bors értesüléseit, de az ügyben nem kívánt nyilatkozni, ahogyan a kiadó marketingigazgatója, Szarka József sem.

Utcára került Keresztes Ildikó

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top