Sztárok

Kikerekedett a boldogságtól a TV2 sztárja

Kiegyensúlyozottan és boldogan érkezett egy ifjúsági magazin díjátadó gálájára Caramel. Az énekesnek bőven volt oka a mosolygásra, hiszen azon túl, hogy magánélete is rendeződött, két díjjal is gazdagodott.
Sugárzik a boldogságtól a Voice egykori mestere. Caramel, aki a Hiennel történt szakítása után néhány hónappal visszatért korábbi szerelméhez, kissé kikerekedve érkezett az egyik ifjúsági magazin által rendezett díjátadó gálára, ahol röviden ugyan, de elárulta, boldogabb, mint valaha. „Tök jól érzem magam. Nagyon boldog vagyok” – mondta mosollyal az arcán az énekes, akinek nemcsak magánélete, de karrierje is jó úton halad, hiszen amellett, hogy az év férfi énekesének választották, egy nemzedék példaképe lett. „Két díjat nyertem, amiből az egyik egy Idol-díj. Szenzációs érzés” – nyilatkozta az Aktív kamerája előtt Caramel, és hozzátette: a sikerhez hozzájárult, hogy a magánélete is rendben van.

Kikerekedett a szerelemtől a TV2 sztárja


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top