Sztárok

Hatalmas siker Angliában! Megnyerték a magyar táncosok a brit tehetségkutatót

Hatalmas sikert arattak az Attraction táncosai: megnyerték a brit tehetségkutatót, lenyűgözve a zsűrit és a közönséget egyaránt.

Óriási sikert aratott Angliában az Attraction tánccsapat: Szűcs Zoltán és táncpartnerei megnyerték a Britain’s Got Talent tehetségkutatót!

Hatalmas siker Angliában! Megnyerték a magyar táncosok a brit tehetségkutatót

A csapatot Simon Cowell már az előzetes interjúkban is komoly esélyesnek látta. Azt nyilatkozta, szerinte az Attraction és egy fiatal humorista, Jack Carroll közt fog eldőlni a verseny, őket látja igazi esélyesnek a győzelemre. Jóslata bevált, az eredményhirdetést követően sírásban és remegésben tört ki a boldog magyar csapat, akik táncukkal azt köszönték meg, hogy részt vehettek a műsorban és esélyt kaptak arra, hogy megmérettessenek. 

Hatalmas siker Angliában! Megnyerték a magyar táncosok a brit tehetségkutatót

„Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk. Volt egy nagy álmom, sok évvel ezelőtt kezdtük el megvalósítani, először csak hárman, most pedig már egy egész csapat. Olyanok vagyunk, mint egy család. Ma este egy utolsó, nagy esélyünk van, de bármi is történik, köszönjük, hogy itt lehettünk. Ezzel a tánccal a köszönetünket szeretnénk kifejezni” – nyilatkozta Szűcs Zoltán az angol jelképeket felsorakoztató fellépésük előtt.
Az eredményhirdetést követő pillanatokban pedig az örömtől alig jutott szóhoz. „Ez életünk nagy pillanata! Csodálatos érzés! Köszönjük mindenkinek” – próbálta kifejezni érzéseit. Győztesként a csapat a dicsőség és a pénzjutalom mellett abban a megtiszteltetésben is részesül, hogy a királynő előtt léphetnek fel produkciójukkal.

Hatalmas siker Angliában! Megnyerték a magyar táncosok a brit tehetségkutatót

A közönség és a zsűri is álló ovációval fogadta az eredményt, és minden zsűritag méltató szavakkal illette a győztes csapatot. „Nem számít, milyen nyelvet beszéltek, meg sem kell szólalnotok. Fantasztikus, amit csináltok” – hangzott el a gratuláció. Simon Cowell pedig úgy véli, hogy bár meglepetés sokak számára az eredmény, ez is azt bizonyítja, hogy országuk nyitott és szeretettel lát mindent tehetséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top