Sztárok

Külföldre költözött a TV2 sztárja

Két gyermekével Moszkvába költözött Mása. Az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban ismertté vált nő az orosz fővárosban kezdett új életet, s úgy érzi, végre megtalálta a boldogságát.

Nemrég Moszkvába költözött gyermekeivel az Alekosz orosz származású menyasszonyjelöltjeként megismert Mása – írja a Blikk. A kétgyermekes anyuka azért hagyta el Magyarországot, mert idehaza sehogyan sem tudta egyenesbe hozni az életét. „Nekem Magyarországon senkim sem volt, aki segítsen, csak magamra voltam utalva, én viszont képtelen voltam egyedülálló anyaként boldogulni” – mondta a 25 éves nő, aki Moszkvában azonnal talált állást, édesanyjától pedig rengeteg segítséget kap. „Amióta itt élünk, boldogok vagyunk, a gyerekeim is azok, és örülök, hogy végre lett igazi nagymamájuk” – árulta el a TV2 párkereső műsorának sokat támadott sztárja. Mint mondja, a fizetéséből pedig félre is tud tenni repülőjegyre, mert szeretné, ha a két gyermeke is találkozhatna a Kubában élő nagyapjukkal.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top