Sztárok

Sebestyén Balázs: “Perre számíthat Szepesi Niki”

Az egész ország Szepesi Nikiről, az egykori úszónőről beszél, aki szextitkai kiteregetésével vált híressé. Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül Szepesi könyvét, a Morning Show adásában véleményezte a lány írását.

Mulatós dal született Szepesi Niki botránykönyvíróvá avanzsált egykori úszóról. Polgár Peti, a Morning Show másokat kifigurázó dalszerzője merített ihletet az Én, a szexmániás címmel piacra dobott könyvből.

Persze a Class FM műsorvezetői sem mentek el szó nélkül a történtek mellett. Rákóczi Feri szerint külön kell választani a molesztálásokról szóló történetet, ami szerinte „kapóra jött” az írónak, hogy csitítsa a szextörténetei miatti felháborodást. „A két dolgot el kell választani, mert van benne egy csúnya ügy is, a gyerekzaklatós történet. De nem ez a lényege a könyvnek – szerintem ezt csak kimosás szempontból lógatták most be –, hanem az, hogy a lány kivel feküdt össze” – vélekedett Feri. Sebestyén Balázs is igen kemény kritikát fogalmazott meg az írónővel kapcsolatosan, aki néhány napja a Nők Lapja Cafénak mesélt a könyv utóéletéről.

Sebestyén Balázs : „Perre számíthat Szepesi Niki

„Nézd, ha már mással nem tud, akkor marad ez. Ha már valakinek ennyire nyomorúságos az élete, hogy már másról nem tud írni, csak hogy kivel feküdt le, akkor marad ez. Valószínű olyan perekre számíthat, ami többe fog kerülni, mint az a 600 eladott példány, amit egyébként ő majd tud értékesíteni. Nem tartom korrektnek, hogy leír történeteket névtelenül, de mégis úgy, hogy ráismerjél arra a műsorvezető nőre, aki állításod szerint valakivel összefeküdt, és ezt te azért tudod, hogy neked valaki mondta. Ez nagyon nem korrekt” – háborodott fel élő adásban Balázs.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top