Sztárok

Most Schobert Norbi kisfiát támadják

A rossz nyelvek szerint túlsúlyos a fitneszguru nagyobbik fia, pedig ő is azt eszi, amit a testvérei. Norbi szerint ez badarság, egyáltalán nincs felesleg a fián.

Számos hozzászólás érkezett Rubint Réka egyik, a Facebook-oldalára feltöltött családi fotóra. Többen megjegyezték, hogy Schobert Norbiék középső gyereke, Norbika mennyire kikerekedett; sokkal jobb súlyban van, mint a másik kettő – írja a Bors. Az életmentő szívműtéten átesett fitneszguru nem érti, miért támadják a fiát; szerinte ez badarság, a nagyobbik fia tökéletesen egészséges, nincs rajta pluszsúly. „A fiam hét és fél éves, és a korának megfelelő súlyban van. (…) Szerintem aljas dolog egy gyereket bántani a súlyával” – jelentette ki Norbi. Elmondása szerint a teniszért és az íjászatért rajongó fia is ugyanazt eszi, mint az összes vele egykori gyerek, odahaza pedig update-ételeket fogyaszt. Mint hangsúlyozta, a gyerekei egyébként maguk választották a sportágaikat, és annyit edzenek, amennyit akarnak. „A sportból élni rabszolgamunka, nem szeretném, ha ezt a pályát választanák” – tette hozzá Norbi, akinek korábban a nejét támadták a neten.

Most Schobert Norbi kisfiát támadják

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top