Sztárok

Szakított Vastag Tamás és barátnője

A sok munka szétválasztotta az x-faktorost és kedvesét, Mármarosi Tündét. Az énekes és a Szombat esti láz sztárjának, aki Tamás bátyjának volt a táncpartnere, kapcsolata két év után ért véget.

Szakított Vastag Tamás és tánckoreográfus kedvese, Mármarosi Tünde, azaz Tücsi. Az x-faktoros két éve találta meg a szerelmet a 25 éves táncoslány oldalán, ám az egyre több munka és a karrierépítés miatt nem jutott elég idejük a kapcsolatukra – írja a Blikk. A fiatalok végül úgy döntöttek, hogy külön folytatják az életüket. Az énekes szomorú amiatt, hogy élete első nagy szerelme véget ért, ám kijelentette, nincs harag közöttük, a kapcsolatuk barátsággá szelídült. „Ha Tücsinek szüksége lenne rám, bármikor fordulhat hozzám, hiszen gyönyörű időszakot töltöttünk együtt” – jelentette ki Tamás. Tünde ugyancsak megerősítette, hogy nem haragban váltak el, a jó kapcsolat továbbra is megmarad közöttük. A bulvárlap úgy értesült, már a Szombat esti láz alatt is voltak problémáik, Tamás ugyanis folyamatosan kivonta magát a Tünde és bátyja, Csaba által alkotott táncospár szerepléseiből. Sőt az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Tünde és Csaba ugyan megnyerték a show-t, de a táncosnő nem tudott ebből előnyt kovácsolni, mert Tamás és Csaba menedzsmentje úgy döntött, az éneklés fontosabb.

Vastag Csaba, Mármarosi Tünde és Vastag Tamás (b-j) Fotó:  RTL2 Sajtóklub
Vastag Csaba, Mármarosi Tünde és Vastag Tamás (b-j) Fotó: RTL2 Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top