Sztárok

Dya a VV-ből úgy érzi, Fecó megalázta – napi dráma

Dya szerelmes Fecóba, de Fecó az asszonyt szereti. Dya kitálal a viszonyról, Fecó tagad és vádaskodik, Dya kiakad. Az egykori villalakók szerelmi háromszögének újabb fejezetéhez érkeztünk. Napi dráma. Szerintetek jobb, mint az Éjjel-nappal Budapest?

 VV Dya úgy érzi, Fecó megaláztaAz egyik napilapnak Fecó tagadta, hogy lefeküdt volna egykori lakótársával. Elmondása szerint csak azért találkozott vele egy pécsi hotelben, hogy tisztázza: ő bizony nem akar tőle semmit. Hát nyilván erre egy zárt szállodai szoba a legmegfelelőbb, nem pedig egy nyilvános kávézó.

„Úristen! Azzal, hogy így elfajultak a dolgok, és nem képes férfiasan bevállalni, hogy ez volt és kész, teljesen leírta magát előttem. Már nem érdekel, de hogy ezek után tagadja és még le is járat, kiakasztó! Nem gondoltam volna ezt róla, nagyot csalódtam benne. Soha többé nem akarok beszélni vele!” – fakadt ki nekünk a plázacica, miután szembesítettük, miket mondott róla egykori szeretője a Bors csütörtöki cikkében.

A magyar szappanopera már akkor elkezdődött, amikor a VV5 még javában zajlott. Dya akkor vallotta be, hogy szerelmes a nős dinnyeárusba. Azóta már többször is lerántották a leplet Fecóról, ám ő mindig tagadta, hogy köze lenne a lányhoz. Akkor is, amikor nemrégiben két gyerekével együtt elköltözött tőle a felesége, Angéla, és most is, amikor a szerelmes lány bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy hónapok óta viszonya van az Angliában is szerencsét próbáló férfivel. „Egy hónapja lett vége, és tavaly december óta tartott. Szeretném leszögezni, hogy sosem akartam szétrombolni Fecó házasságát, de szerelmes lettem belé. Elhitette velem, hogy elhagyja Angélát miattam, ígért mindent. Tisztára akarom mosni magam, nem vagyok egy kis hülye, aki üldözi a szerelmével” – zárta le a történetet a naiva.

Dya talán most egy életre megtanulja, ne kezdjen nős férfival, Fecó pedig lehetne annyira férfi, hogy nem a lapokban üzenget egykori – talán – szeretőjének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top