Sztárok

Válik Rékasi és Détár

Détár Enikő és Rékasi Károly kimondták: nem tudták megmenteni házasságukat. A sztárpár a szerelem hiányára hivatkozva indult el külön utakon.

Sajtóközleményben tudatta a hírt a nyilvánossággal Détár Enikő és Rékasi Károly, akik 29 év boldogság után válnak. „Bár többször próbáltak minket álompárként feltüntetni, mindig felhívtuk a figyelmet arra, hogy éppen olyan emberek vagyunk, mint bárki más… A majd három évtized alatt sokszor sikerült megújítani, szerelemmel feltölteni az együttléteket, kivéve most” – idézi a Blikk a közleményt. Ebben a közleményben aztán külön az édesanyját decemberben elvesztő színésznő sorai állnak még, így a napilap arra következtet, Rékasi volt az, aki menni akart. „Én jelenleg is férfiként szeretem Karit, de tiszteletben tartom a döntését és elengedem. Visszaadjuk egymás szabadságát” – írja Détár Enikő, aki arra is kitért, hogy a közös munkát és két gyermekük nevelését természetesen továbbra is szeretetben, a másikat tiszteletben tartva folytatják. Részleteket azonban nem árultak el, sőt jelezték, többet nem is kívánnak a témában nyilatkozni.

Válik Rékasi és Détár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top