Sztárok

Gyermeket várt Bálint Antónia

Szandi a Frizbi felvételén elmesélte: 16 éves volt, amikor megismerkedett 16 évvel idősebb zenésszel, Bogdán Csabával. Már húsz éve házasok, ám néhány titkot eddig nem is tudtunk a kapcsolatukról - írja a Blikk.

Gyermeket várt Bálint AntóniaKorábban ugyanis Szandi férje, Toncsi pasija volt. Antónia 19 évesen még biztos volt abban, hogy Csaba lesz a férje és a gyermekei apja. Még teherbe is esett tőle. “Három évig tartó kapcsolat volt, együtt is éltünk. Persze voltak hullámvölgyek, kétszer szakítottunk is…Ő volt az első nagy szerelmem, össze akartunk házasodni, terhes is lettem tőle, de elveszítettem a babát – mesélte Toncsi, aki hamarosan megjelenő könyvében is megemlíti a történetet.

Antónia úgy emlékszik, hogy miután szakított Csabával,  a férfi még hónapokig szeretett volna felé újra közeledni. “Felhívott, hogy menjek el egy zenekari próbára. Akkoriban ő már Szandi zenekarában volt gitáros, és mesélte nekem, hogy Szandi nagyon aranyos kislány. De a fellépésre nem mentem el, Csaba pedig lemondott rólam, és elvarázsolta Szandit” – folytatta Antónia, aki azóta is jóban van a házaspárral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top