Sztárok

Szandi kiborította Szulák Andreát

A héten nemcsak a tanulók duetteztek egymással, de a tanároknak is össze kellett dolgozniuk. Az együttműködés azonban nem ment mindig zökkenőmentesen.

Szulák Andrea és Friderikusz Sándor szócsatái után most Szandi kapott hideget-meleget. Túl a negyedik adáson társai egyre nehezebben viselik a túláradó lelkesedést. A háromgyermekes édesanya gyerekeket megszégyenítő energiával áll hozzá minden feladathoz, ezért gyakran kap egy-egy csipkelődő megjegyzést Az ének iskolája tanári karától. A szombati adásban ráadásul össze is kellett dolgozniuk a tanároknak, hogy tanítványaik tökéletes összhangban adják elő duettjeiket. Szandihoz azonban olykor nagyobb türelem kellett, mint egy-egy kisdiákhoz. „Ha nem szeretném annyira a Szandit, amennyire szeretem, egy tyúktollazásnak lehettek volna szemtanúi a gyerekek” – adott sokatmondó választ Szulák tanárnő Friderikusz azon kérdésére, hogy mennyire volt eredményes a közös munka. Azonban nemcsak ő, de Hajós András is Király Viktor is kőkemény elnyomásban részesült az énekesnő oldalán. „A próbákon azon kaptam magam, hogy már én is csak csendben ülök és ő magyaráz” – nevetett Viktor, akivel végül mégis sikeres volt a közreműködés, hisz a műsor végén diákjaikkal együtt kvartettben adták elő az ABBA egyik slágerét.

Szandi kiborította Szulák Andreát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top