Sztárok

Fridi Az ének iskolája kerítője

A szombati adásban a cukiságfaktor a maximumára hágott, miután egymással duetteztek a nebulók. Az osztályfőnök pedig felcsapott kerítőnek, szinte az összes duettpartnert igyekezett összeboronálni.

Friderikusz Sándor, akárcsak egykoron A Nagy Duett zsűritagja, Balázs Klári, szintén kissé félreértelmezte a duett műfajt, hisz nemcsak egy dal erejéig boronálta volna össze a TV2 kis dalos pacsirtáit. Irultak-pirultak is Az ének iskolája kisebb tanulói, míg a nagyobbak felnőtteket megszégyenítő udvariassággal hárították el az osztályfőnök zavarba ejtő kérdéseit. „Szép lány a Flóra?” – szegezte a kérdést a huncut szemű Veres Rolinak Sándor, akinek még arra sem hagyott időt duettpartnere, hogy egyáltalán szóra nyissa a száját, úgy zavarba jött. „Nem!” – vágta rá lesütött szemekkel a bűbájos kis hölgy, aki végül kéz a kézben érkezett a színpadra Rolival. „És máris kézen fogva. Mmmm, ezt nevezem!” – jegyezte meg csintalanul Friderikusz. A műsorvezető Valovics Marcellát és Farkas Zsoltit is megpróbálta zavarba hozni, ám a muzsikuscsaládból származó kisfiú igazi úriemberként hárította el Fridi szenvtelen kérdéseit. „Bejön Marcella?” – kérdezte az osztályfőnök, mire Zsolti, akárcsak egy igazi profi, annyit mondott: „Erre nem válaszolok.”

Fridi Az Ének Iskolája kerítője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top