Sztárok

Demcsák Zsuzsa elnézést kért, az áldozat családja nem is nyilatkozott

Ahogyan arról beszámoltunk: Demcsák Zsuzsa elnevette magát, miközben felolvasta a hírt, mely szerint egy ember halálát két szamár okozta. A műsorvezető a családtól telefonon kért elnézést, és mint kiderült, a rokonok nem nyilatkoztak az ügyben...

Néhány napja számoltunk be róla, hogy Demcsák Zsuzsa a Mokkában elnevette magát, miközben arról a hírről számolt be, hogy két megvadult szamár hátulról megtámadott egy férfit, és széttépték.

A Borsban ma az volt olvasható, hogy az elhunyt férfi lánya szerint a műsorvezető szégyellje magát, és számoljon el a lelkiismeretével. Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán kommentálta a hírt, és közzétette a család levelét is.

„Egy tragédia margójára…

Még egyszer szeretném elmondani, leírni, hogy hibáztam, és természetesen vállalom a felelősséget. Elnézést kérek azoktól is, akik csak olvastak róla és felháborította őket mindaz, ami történt. Belekuncogtam egy szörnyű körülmények között, tragikus halált halt férfiről szóló cikk felkonferálásába. Nem rajta nevettem, nem a halálán, de az akkori lelkiállapotomat nem kívánom feltárni. Azonnal összeszedtem magam és folytattam tovább (nem kevertek le), de a hiba megtörtént, és élő adásban lehetetlen volt korrigálni. Azonnal tudtam, mekkora hibát követtem el. Tudtam, hogy én mit éreznék hasonló helyzetben, és tudtam, hogy talán anyaként, feleségként, gyerekként meg sem tudnám bocsátani.

Még aznap este felhívtam a férfi feleségét és sírva esedeztem a bocsánatáért. Megbocsátott. Sokáig beszélgettünk arról a férfiról, akivel egy életet élt le, és aki fantasztikus apa, férj, a közösségért tevő ember volt. Beszéltem a lányaival is. Mindegyikkel. Nekik is őszinte részvétemet nyilvánítottam és kértem a bocsánatukat. Megbocsátottak. Hosszasan idéztük fel édesapjuk emlékét. Nem beszéltünk róla senkinek, mert mindannyian a magánügyünknek tekintettük a köztünk lezajlott beszélgetéseket. Most viszont felhatalmazást kaptam egyikőjüktől, hogy a következő üzenetet nyilvánosságra hozzam a mai Borsban megjelent cikk miatt, amelyben állítólag ők azt nyilatkozzák, hogy szégyelljem magam és számoljak el a lelkiismeretemmel.

Íme az üzenet: »Kedves Zsuzsanna! Döbbentem olvasom a Borsban a cikket! Én nem nyilatkoztam, hazugság az egész! Perelni eszünkben sincs! Elfogadtam a bocsánatkérését! Üdvözlettel:…«”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top