Sztárok

Korda György kórházba került

Magas cukra miatt került kórházba Korda György, akinek állapotáról semmilyen felvilágosítást nem ad sem a kórház, sem Klárika.

Teljes a hírzárlat, a Bors mégis megtudta: Korda György két napja ismét kórházba került. A cukorbetegséggel küzdő művész a Szent Imre Kórházban fekszik, ahol teljes a hírzárlat, nem engednek senkit közelébe, és állapotáról sem adnak felvilágosítást. A napilapnak egy informátor azt mondta, a sok fellépés okozta stressz okozta a bajt. „A kórházi kezelés ellenére sem mondta le egyetlen fellépését sem. Azt hiszem, csak átmeneti – de igen komoly – vércukorszint-ingadozás lehet a háttérben, amit gyógyszerekkel igyekeznek beállítani.” Pedig Gyuri bácsi nemrég elmesélte, Klárika nagyon figyel az étrendjére, cukor pedig véletlenül sem kerülhet a házba. Az aggódó feleséget azonban hiába kereste a Bors, nem kívánt férje állapotáról nyilatkozni.

Korda György kórházba került

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top