Sztárok

Zana József: “Vigyétek mindenem!”

Nem tudja, telik-e még rezsire és villanyszámlára, ezért nemcsak autóját, de lassan mindenét eladja Ganxsta Zolee édesapja, aki fia bedőlt hitele miatt járt pórul.

Zana József még bízik benne, hogy mégsem viszik a házát, amin ugyancsak jelzálog van fia svájci frankos hitele miatt. A színész  csak abban bízhat, hogy a bank meghosszabbítja a fiának nyújtott kölcsön futamidejét, ez az egyetlen módja annak, hogy ne veszítsék el otthonaikat. Zana számlája azonban már így is negyedmilliós mínuszban van, így már kocsiját is beadta egy kereskedőhöz. „Tegnap telefonáltam neki, hogy egymillióért is vihetik a kocsit… Magamat, az ötvenéves színészi tapasztalatomat is árulom, dolgoznék bármelyik színházban…” – mondta Zana a Blikknek, aki még mindig abban bízik, hogy jön majd egy gazdag mecénás, aki őt és fiát is felkarolja. „Pataky Attilán is segítettek, talán a Zanáknak is van segítség” – mondta az idős férfi, aki sosem vágyott nagyra, de arra sem számított, hogy öregkorára a napi betevőre sem marad.

Zana József:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top