Sztárok

Besokallt! Kiszáll a Heti hetes sztárja

Majka nem bírta tovább, hogy folyamatosan cenzúrázzák, ezért otthagyja az RTL Klub show-ját, és inkább a zenei karrierjére koncentrál - állítja a Blikk. A műsor főszerkesztője szerint másról van szó.

A Heti hetes főszerkesztője, Ónodi György szerint a rapper azért nincs most képernyőn, mert jelenleg inkább a show oszlopos tagjait szerepeltetik, akik a közeljövőben nem érnek rá velük forgatni; mint mondta, Majkára azonban a jövő évadban is számítanak.

A Blikk értesülései szerint azonban rappert – aki tavaly ősszel került be a show-ba – azért nem lehet már hosszú hetek óta a Heti hetesben látni, mert besokallt attól, hogy rendszeresen kivágták az adásból azokat a részeket, amikor szócsatába keveredett a többiekkel. Ő ugyanis többször is védelmébe vette a kormányfőt. „Mostanában inkább a zenei karrieremre koncentrálok” – nyilatkozta a korábban szívműtéten átesett Majka.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top