Sztárok

Ilyen fényűzésben élnek Korda Györgyék

A Hal a tortán keretében az énekes házaspár megmutatta velencei palotáját, amely kívülről luxusvilla, belülről pedig kastély. A főzőműsor vendégei csak ámuldoztak az értékes festmények, bútorok, drága vázák láttán.

Először engedett betekintést lélegzetelállító vidéki otthonába Balázs Klári és a tavaly életmentő műtéten átesett Korda György, mégpedig a Hal a tortán keretében – írja a Bors. A főzőműsor szereplői elámultak a pompa láttán, az énekes házaspár velencei ingatlana ugyanis az arany- és platinalemezek mellett zsúfolásig van értékes, antik bútorokkal, műkincsekkel, drága festményekkel, porcelánokkal, szobrokkal. A kétszintes ház – amelyhez egy méretes kert is tartozik egy, teljes egészében márványból készült szökőkúttal – a Velencei-tóra néz. Valamennyi helyiségét azonban még a vacsoravendégek sem láthatták, Kordáék csupán az étkezőt, a konyhát, a nappalit és a hálószobát – amelyet egy négyméteres franciaágy ural – csodálhatták meg. A Nagy Duett zsűritagja, Balázs Klári szerint azonban az igazán drága műkincseik már nincsenek meg, azok árát ugyanis beleépítették a szállodájukba.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top