Sztárok

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Csupán a függönybe gabalyodott kutyáját akarta kiszabadítani a tévés, ám óriásit esett, és összezúzta a kezét. A köztévé korábbi műsorvezetője már leadta regénye kéziratát a könyvkiadónak.

Megsérült a hamarosan regényíróként debütáló D. Tóth Kriszta – írja a Bors. A Magyar Televízió korábbi műsorvezetője Ringóban, a 80 kilós német dogban esett el. „Ki akartam szedni a függönyből, de megbotlottam, átestem rajta, végül a számítógépem állított meg, abba ütöttem meg a kezem” – mesélte a 38 éves tévés, író, aki a zúzódásra kenőcsöt, kötést és fájdalomcsillapítót kapott. D. Tóth Krisztának egyébként június elején jelenik meg első regénye, Jöttem, hadd lássalak címmel, amelyben a tüdődaganatban elhunyt édesanyja életét mutatja be. A tévés – aki korábban a nagylábujját törte el – a lelki sebeit is felszakította a könyv megírásával; mint mondja, a szokatlan időutazás egyfajta lelkik katarzis volt számára, újra végigélte édesanyja haldoklását.

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top