Sztárok

Lánykérésre vár Tolvai Reni

Nagyon komolyan veszi kapcsolatát szerelmével, Kállay Saunders Andrással a Megasztár-győztes. Tolvai Reni igent mondana, ha az énekes megkérné a kezét.

Bemutatta az egyik zenecsatorna Tolvai Reni Playdate című videóját, amely az énekesnő legújabb, fülledt erotikájú klipje. Még aznap, szerdán este a Megasztár-győztes élőben is előadta új slágerét Mendén, a helyi diszkóban, ahol csupán néhány tucatnyi lelkes rajongó várta. Mint a Bors megtudta, időközben az énekesnő – elmondása szerint közös megegyezéssel – lecserélte a menedzsmentjét, a magánélete azonban továbbra is boldog. „Természetesen még mindig Andrással élünk együtt, nagyon jól megvagyunk. (…) Nem tudom, tervezi-e, és ha igen, mikorra, de az ő dolga eldönteni, meg akarja-e kérni a kezem. Valószínűleg igent mondanék neki, de még csak 21 éves vagyok, a karrierem elején állok. (…) Egyszer biztos meglep ezzel” – jelentette ki a bulvárlapnak a drasztikusan lefogyott énekesnő.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top