Sztárok

Merénylet Danny Blue ellen

Elképesztő mutatványra szánta el magát Danny Blue. A mentalista a STORY4 csatorna A tudat feletti című műsorának szezonzáró részében készül arra, hogy lelövesse magát.

Eredetileg egy autóval üttette volna el magát Danny Blue, a csatorna producerei azonban egy veszélyesebb mutatványra bírták rá a mentalistát. „Le fognak lőni – mondta munkatársunknak Danny. – Ez kicsit kellemetlenebb, mint az eredeti terv, hiszen egy autó elől még el tudok ugrani, ha nem jön össze a kísérlet, de egy töltény elől azért már nehezebb. A producerek azonban bíznak annyira a megérzéseimben, hogy sikerül felerősítenem annyira, hogy el tudok majd ugrani a lövés pillanatában. Nagy a veszélyfaktor, de ha sikerül, ősszel az autós mutatványt is szeretném végrehajtani” – mesélte Danny, aki még családjával sem közölte, mire készül, bár biztos benne, édesanyja nem lesz elragadtatva az ötlettől.

Merénylet Danny Blue ellen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top