Sztárok

Így száguldozott Király Linda

A STORY4 csatornán szombatonként 12:30-kor látható Túrakommandó című műsor legutóbb a Mátrában járt, ahol amellett, hogy feltérképezték a környék kulturális értékeit, még arra is jutott idejük, hogy vendégül lássák Király Lindát egy hamisítatlan hegyi quadtúrára.

Így száguldozott Király LindaA Mátrában túrázva felmentek Magyarország legmagasabb pontjára, felkeresték az ország egyetlen sziklavárát (Sirok), valamint az európai szinten is ritkaságnak számító mátraderecskei száraz szén-dioxid-fürdőt. Lindának pedig annyira megtetszett a különleges hegyi járgány, hogy tervezi, testvéreivel és barátaival még visszalátogat a régióba.

„Hallottam már arról, hogy a Túrakommandó mindig más és más extrém, vagy éppen aktív programmal várja a vendégeket, ezért egy kicsit tartottam is tőle, hogy vajon rám milyen feladat vár majd. Amikor viszont megláttam ezeket a quadokat, előjött belőlem a kalandvágy. A járművek közül némelyik több mint 400 lóerős…, azaz irányítani és egyáltalán »megfékezni« is komoly kihívás, nem beszélve arról, hogy milyen extrém lejtős és emelkedős terepen próbáltuk ki. Egy biztos, hogy ezt előbb-utóbb a testvéreimnek is látniuk kell!

Jelenleg nagyon sűrűek a hétköznapjaim.  Készülök az Orfeum Pesti Mulatóban tartandó koncertemre, melyet május 28-án tartok, illetve új dalom, a Beautiful Tragedy is a következő hónapban jelenik meg. Ettől függetlenül már most elhatároztam, hogy amint lesz egy kis szabadidőm, mindenképpen visszalátogatunk ide!” – mondta Király Linda.

„Abszolút látszik Lindán, hogy két fiútestvér között nőtt fel… Nyoma sem volt az úgynevezett »női félsznek«, kifejezetten vagány volt!” – mesélte Magony Péter (Petya), a műsor egyik házigazdája.

„Az biztos, hogy ezt az extrém sportot nem feltétlenül a nőknek találták ki, hiszen komoly erő kell önmagában ahhoz is, hogy a járgányt megfelelő sebességnél megfelelően irányítsd. De hihetetlenül szép helyeket jártunk be, ezért mondhatni megérte az a kis »csuklófájdalom«, amivel ez a kis móka járt” – mesélte mosolyogva Magony Szilvia (Szilva), a Túrakommandó másik oszlopos tagja.

Minden szombaton 12:30-kor Túrakommandó a STORY4-en! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top