Sztárok

Gáspár Laci: Soha többé nem drogozom!

Kikészült a kábítószerügytől az énekes, aki nagyon szégyelli, ami történt. Szeretné rendbe hozni a dolgait, és ígéri, többé nem fogyaszt kábítószert.

„Vettem valamit, igazából én sem tudom, pontosan mi volt az, van, aki azt mondta, hogy kati, de mindenki mást mondott. Viszont nem is a szer a lényeg, hanem az, hogy megbántam” – jelentette ki a drogügybe keveredett Gáspár Laci Hajdú Péter Frizbi című műsorának a felvételén. Mint mondja, megbotlott, s nagyon megbánta, de vállalja a következményeket, a féléves elterelést is megcsinálja. „De ettől még nem vagyok bűnöző, és nem vagyok drogos, most pedig így néznek rám az emberek, ami borzalmasan megvisel – fakadt ki az interjú alatt a 33 éves énekes. – Én mindig is szerettem volna példát mutatni a magatartásommal, és most is vállalom a hibáimmal, amiket elkövettem, mert esendő ember vagyok, és nagyon szégyellem, ami történt. (…) Minden erőmmel azon leszek, hogy megmutassam, fölálltam, és nem fogyasztok többé drogot” – hangsúlyozta A Nagy Duett sztárja. Mint a Blikk beszámolójából kiderül, az énekes ügyvédje, Gerencsér András elmondta, ha a hat hónapos kezelés után Gáspár Laci jó eredménnyel távozik, akkor felfüggesztik ellene az eljárást.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top