Sztárok

Tinisztárra vadásznak a TV2-nél

Egy vagy több jövendőbeli tinisztár is kikerülhet Az ének iskolájának versenyzői közül. A gyerekek produkcióit az egyik nagy hazai lemezkiadó vezetője is figyelemmel kíséri.

A rokonok és sztárok között Joós István, a Magneoton-Warner lemezkiadó főnöke is – aki kiadta Radics Gigi lemezét, valamint segédkezett Lola albumánál is – árgus szemekkel figyeli a nézőtéren a hangos vitáktól sem mentes gyerek-Megasztárban, Az ének iskolájában fellépő gyerekeket, leendő tinibálványok után kutatva – számolt be a Blikk. A győztes ugyanis pillanatok alatt lehet tinisztár, lemezszerződést kap, és koncertek tömege vár rá. A csapatból ugyanis – amelynek válogatóján Schobert Norbi kislánya is próbálkozott – bárkiből sztárt faraghatnak, ha akad valaki, aki fantáziát lát benne. „Ha a gyerek nem csinálhatja azt, amit szeret, boldogtalan lesz. Éppen ezért a kis tehetségeket nem lehet elzárni az érvényesülés lehetőségétől” – állítja a lemezkiadó főnöke, akinek már vannak kiszemeltjei a versenyzők közül.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top