Sztárok

Ilyen menyasszony volt Csobot Adél – fotók

Az X-Faktor egykori versenyzője egy fotózás kedvéért bújt esküvői ruhába, azonban mint minden nőnek egy ilyen helyzetben, neki is beindult a fantáziája.

Gyönyörű hófehér menyasszonyi ruhákban fotózták Csobot Adélt. A fiatal énekesnő ugyan nagyon jól érzi magát kedvese, Istenes Bence oldalán, házasságot azonban egyelőre nem terveznek. „Igazából a haj volt a lényeg a fotózáson, egy szakmai magazinnak fotóztunk, az esküvői ruha csak kellék volt”  – kezdte Adél, és elárulta nekünk, azért fejben már többször megálmodta, milyen is lesz a nagy nap. „Minden kislány megtervezi és elképzeli, milyen is lesz az esküvője. Persze én is hercegnős ruháról és királylányos esküvőről álmodoztam, de ahogy felnőttem, ez azért átalakult bennem. Egyelőre ez a téma még nem aktuális, így bár vannak ötleteim, elképzeléseim, még nincs itt az ideje, hogy komolyan foglalkozzam a kérdéssel” – tette hozzá az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top