Sztárok

Bepasizott Szabó Zsófi

Ismét boldog a Jóban Rosszban sztárja. A színésznő két hónapja találkozgat egy Hollandiából hazaköltözött fiatalemberrel. Az ismerőseik szerint Szabó Zsófi és a volt focista jól összeillenek.

Újra szerelmes Szabó Zsófi, aki több mint egy éve szakított a barátnőjét a napokban eljegyző Berki Krisztiánnal. Mint a Blikk megtudta, a Jóban Rosszban sztárja nemrég újra párra lelt: Zsófi szívét a 24 éves focista, G. Gábor rabolta el, akivel állítólag körülbelül két hónapja alkot egy párt. A bulvárlap úgy értesült, a 24 éves színésznő – aki január óta újra diétázik – és az exfocista napi szinten beszélnek és találkozgatnak, legutóbb Dobogókőre mentek el kirándulni. Gábor Hollandiában élt egy darabig, ott futballozott profi szinten, s tavaly szeptemberben költözött haza végleg. „Valóban ismerem Gábort, de az nem igaz, hogy már két hónapja egy pár lennénk” – reagált szűkszavúan a sorozatsztár.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top